Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μοιράστηκαν τα 180 κοτόπουλα;


Σαν αστραπή διαδόθηκε μια είδηση στα Ταμπούρια, η οποία ελέγχεται για την ακρίβεια της, ότι υποψήφιος για να διαφημίσει την καμπάνια του θα μοιράσει 180 κοτόπουλα.
Αμέσως τα στενά δρομάκια γύρω από την περιοχή των προσφυγικών γέμισαν αυτοκίνητα που αναζητούσαν το χώρο διανομής. Η ιστορία ξεκινάει μέρες πριν, όταν σε μια ιστορική σύσκεψη τα μέλη της δημοτικής παράταξης σχεδόν συγκρούστηκαν στην προσπάθεια τους να βρουν ιδέες για να αναδείξουν το κοινωνικό πρόσωπο του συνδυασμού τους. Μετά από πολύωρη συνεδρίαση όπου συγκρούστηκαν δυο απόψεις,  αν θα πρέπει να μοιράσουν κουπόνια για κρεοπωλείο όπως έκανε παλαιότερα υποψήφιος από τη Μύκονο ή θα πρόσφεραν κοτόπουλα είτε ζωντανά είτε σφαγμένα και καθαρισμένα.
Τελικά επικράτησε το κοτόπουλο για οικονομικούς λόγους, αφού μια μεγάλη παραγγελία από γνωστό ορνιθοτροφείο της Εύβοιας θα ήταν πολύ συμφέρουσα. Την τελική απόφαση επικρότησε και ο επικεφαλής, πολύ έμπειρος σε θέματα διανομών, γιατί επιπλέον το λευκό κρέας θεωρείται πιο υγιεινή τροφή και θα δινόταν και ένα μήνυμα κατά της παχυσαρκίας!
Στην σύσκεψη τονίστηκε ότι η κίνηση αυτή είναι οδηγός για το επόμενο διάστημα. Από την επιτυχία της θα εξαρτηθεί αν θα μοιραστούν αργότερα μπανάνες για τις οποίες όμως υπάρχει προβληματισμός, αφού πιθανόν να δημιουργηθούν συνειρμοί που δεν συνάδουν με προεκλογική περίοδο!
Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Όμως, όπως και να εξελιχτούν τα γεγονότα, τέτοιες ιδέες είναι και χρήσιμες και αποτελεσματικές.
Η κριτική που ακούγεται από κάποιους παρωχημένους της τοπικής πολιτικής σκηνής για τα πενιχρά αποτελέσματα του παρελθόντος από αντίστοιχα events δεν φαίνεται να πτοούν το Επιτελείο του αρχηγού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.